Ας βοηθήσουμε ένα παιδί του ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ

Πολλοί από εσάς ρωτάτε πως μπορείτε να βοηθήσετε ένα παιδί του ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ. Όσοι επιθυμούν μπορούν να βοηθήσουν με τους εξής τρόπους:

Χρειαζόμαστε:

  • Τρόφιμα μακράς διάρκειας (όπως ρύζι, όσπρια, λάδι, σάλτσες, γάλα σκόνη, κρέμες, γάλα εβαπορέ, αλεύρι, ζάχαρη και τα λοιπά.
  • Πάνες νούμερα 4,5,6 & μωρομάντηλα.
  • Είδη προσωπικής υγιεινής
  • Καθαριστικά.

Μπορείτε είτε να τα φέρετε από τα γραφεία μας Ελ. Βενιζέλου 122 - Πάτρα, καθημερινά από τις 17.00-20.30, είτε να τα στείλετε με κτελ και να γράψετε επάνω στο κουτί ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ και τηλέφωνο 6981044800 & 2611122497 ενημερώστε μας πότε θα φτάσει το δέμα και τι ώρα.

Επίσης μπορείτε να στείλετε με ταχυδρομείο ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 122 ΠΑΤΡΑ 26332.

http://tofoteinoasteri.org/


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο 20.4.2024

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προκαλεί επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο …