Τέλη Ιουλίου η 1η κλήρωση 1.000.000 ευρώ

1.000 ευρώ σχεδιάζει να μοιράσει γύρω στα τέλη Ιουλίου σε πολίτες που θα βγαίνουν από κληρωτίδα επειδή έκαναν συναλλαγές μέσω POS, με το συνολικό ποσό όλων των κληρώσεων να αγγίζει τα 12.000.0000 ευρώ, τα οποία θα κατανεμηθούν σε χιλιάδες δικαιούχους.

Ειδικότερα, σε μηνιαία βάση το Δημόσιο θα μοιράζει ένα εκατομμύριο ευρώ στους φορολογούμενους που κάνουν συναλλαγές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες και τα στοιχεία των συναλλαγών θα αποστέλλονται από τις τράπεζες στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων η οποία και θα αναλάβει τη διαδικασία της κλήρωσης, ενημερώνοντας στη συνέχεια, τους "τυχερούς", που θα κερδίζουν.

Ωστόσο εφόσον διαπιστωθεί ότι ο νικητής-φορολογούμενος έχει βεβαιωμένες ή ληξιπρόθεσμες οφειλές, υπάρχει η επικρατέστερη σκέψη, το πόσο που θα κερδίζει να συμψηφίζεται με τις οφειλές που τυχόν υπάρχουν.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο 20.4.2024

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προκαλεί επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο …