Άγρια δολοφονία ηλικιωμένης(VIDEO)

Σοκ στη Λάρισα με την υπόθεση μιας ηλικιωμένης γυναίκας που έπεσε θύμα βίαιου ξυλοδαρμού απο αγνώστους, μέσα στο σπίτι της. Η γυναίκα βρέθηκε δεμένη σε μία καρέκλα από οικείο της πρόσωπο, που αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.

Τι είπε η ιατροδικαστής Ρουμίνη Λεοντάρη:

"Είχαν αναστατώσει όλο το σπίτι, είχαν σκίσει τα στρώματα προφανώς ψάχνωντας κάτι να βρουν. Την γιαγιά, 91 έτους, την ειχαν δεμένη με σχοινιά και με πανιά σε μια καρέκλα και την είχαν χτυπήσει άγρια στο κεφάλι. Προφανώς δεν πέθανε αμέσως με αποτέλεσμα να έχει πέσει μαζί με την καρέκλα στο δάπεδο. Γιατί βρήκαμε και ένα μαντήλι το οποίο φορούσε στο λαιμό το οποίο... ήταν για να την φιμώσουν;"

Σοκ στην περιοχή από το άγριο έγκλημα

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα Βούναινα Λάρισας από την άγρια δολοφονία ηλικιωμένης, μέσα στο σπίτι της. Η γυναίκα βρέθηκε δεμένη σε μία καρέκλα από οικείο της πρόσωπο, που αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.
Η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, η οποία βρέθηκε στο σημείο του εγκλήματος, ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πως ο δράστης ή οι δράστες την είχαν χτυπήσει βάναυσα στο κεφάλι. Όπως όλα δείχνουν, η γυναίκα κακοποιήθηκε σκληρά, ενώ εξετάζονται όλα τα κίνητρα του στυγερού εγκλήματος με πιο πιθανό αυτό της ληστείας. Η αστυνομία απέκλεισε το χώρο για να κάνει έρευνες, ενώ παίρνει καταθέσεις από τους γείτονες.
Η ηλικιωμένη φαίνεται να έμενε μόνη στο συγκεκριμένο σπίτι.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κέρδη 9,99% στο πρώτο τρίμηνο του 2024 δείχνει το κλείσιμο

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 1.422,35 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,34%. Με ήπια άνοδο …