Σε μαζικό αγώνα καλεί τους εργαζόμενους η ΠΑΣΚ

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΣΚ Υπαλλήλων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, για τα 7 χρόνια των μνημονίων, κάνοντας λόγο παράλληλα για μάι συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ:

"Απόλυτα υποταγμένη στις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών (οι οποίοι μας κοροϊδεύουν από Eurogroup σε Eurogroup και η κυβέρνηση πανηγυρίζει γιατί την επαινούν και την θαυμάζουν για τα σκληρά μέτρα που ψηφίζει) ακολουθεί την ίδια αδιέξοδη και αντικοινωνική πολιτική με τους προκατόχους της και στην πράξη αντιμετωπίζει τα μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα των εργαζομένων, με τρόπο εχθρικό, οδηγώντας έτσι την Κοινωνία -στο σύνολό της- σε ακόμα μεγαλύτερα αδιέξοδα."

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [60.23 KB]


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …