Θέση για ένα άτομο

Έχοντας υπόψη του την ως άνω διάταξη, δημοσιεύει νέα Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, ανακοινώνει προσλήψεις το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Θεάτρου Ν.Π.Ι.Δ.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

"Ι. Περιγραφή θέσης-Νομική βάση

  1. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν υποψηφιότητα για τη θέση του «Διοικητικού-Οικονομικού Διευθυντή» του Θεάτρου, όπως αυτή περιγράφεται στο άρθρο 3Α του Ν.2273/1994, το οποίο και προστέθηκε με το άρθρο 52 παρ.3 του Ν.4415/2016 (ΦΕΚ Α’ 159/6.9.2016).

Οι υποψηφιότητες κατατίθενται επί τόπου αυτοπροσώπως (ή με ειδικά εξουσιοδοτημένο προς τούτο αντιπρόσωπο) ή αποστέλλονται με συστημένη επιστολή ή υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier) στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
  • Αγίου Κωνσταντίνου 22-24, Αθήνα
  • ΤΚ 104 37

Κάθε υποψηφιότητα υποβάλλεται μέσα σε σφραγισμένο φάκελο που φέρει την ένδειξη «ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ-ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ». Στον φάκελο πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς το ονοματεπώνυμο και το πατρώνυμο του υποψηφίου."


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Αύριο ανακοινώνεται η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό

Ο κατώτατος μισθός από το 2019 και τα 650 ευρώ που ήταν, έχει φθάσει στα …