"Παράνομες και καταχρηστικές οι απολύσεις της ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ Α.Ε"

Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει την διοίκηση της εταιρείας ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ Α.Ε που εδρεύει στη Σητεία της Κρήτης, η οποία παράνομα και καταχρηστικά προχώρησε σε απολύσεις και διώξεις εργαζομένων, μόνο και μόνο γιατί προχώρησαν στην ίδρυση σωματείου.

Τέτοιου είδους πρακτικές που δεν έχουν άλλο σκοπό από τον εκφοβισμό των εργαζομένων, δεν μπορούν και δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητες.

Η συνδικαλιστική δράση, που έχει πάντα ξεκάθαρο και μοναδικό στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, είναι νόμιμα κατοχυρωμένη και κάθε προσπάθεια περιορισμού της αντιβαίνει στο νόμο.

Απαιτούμε από το Υπουργείο Εργασίας και τους ελεγκτικούς του μηχανισμούς να παρέμβουν άμεσα, ώστε να δοθεί οριστικό τέλος στην αντεργατική συμπεριφορά της εταιρείας και να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας όλων εκείνων που δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να προασπίσουν τα εργασιακά τους δικαιώματα.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …