Υπό κράτηση η σύζυγος Στουρνάρα

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στη δίκη Βαξεβάνη-Νικολοπούλου στο Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, όταν διαπιστώθηκε ότι φίλη και συνεργάτιδα της συζύγου του κεντρικού τραπεζίτη, η οποία παρακολουθούσε την ακροαματική διαδικασία, ηχογραφούσε με το κινητό της.

Το γεγονός επισημάνθηκε άμεσα από τον συνήγορο υπεράσπθισης Γιάννη Απατσίδη, με τη Λίνα Νικολοπούλου να ομολογεί ότι το κινητό που ηχογραφούσε ήταν το δικό της.

Ο Γιάννης Απατσίδης ζήτησε άμεσα τη σύλληψη της Λίνας Νικολοπούλου, ενώ ο Γιάννης Μαντζουράνης έκανε λόγο για δόλο από την πλευρά της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα.

Το υλικό τελικά διεγράφη από τον ίδιο τον πρόεδρο του δικαστηρίου, γεγονός πρωτοφανές, που προκάλεσε την αντίδραση τόσο των συνηγόρων υπεράσπισης όσο και του Κώστα Βαξεβάνη, αφού προφανώς το παρανόμως ηχογραφηθέν υλικό πρέπει να διερευνηθεί. Ζητήθηκε ως εκ τούτου η κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου.

Η σύζυγος του Γ. Στουρνάρα τέθηκε υπό κράτηση.

Βαξεβάνης: Απαράδεκτη η ενέργεια της συζύγου Στουρνάρα - «Μάλλον θέλει να αξιοποιήσει επικοινωνιακά τα ηχητικά»

Το πρωτοφανές περιστατικό με την παράνομη ηχογράφηση σχολίασε ο Κώστας Βαξεβάνης.

Ο δημοσιογράφος και εκδότης αμέσως μετά το περιστατικό της παράνομης ηχογράφησης της διαδικασίας της δίκης από φίλη της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα με το κινητό μάλιστα της δεύτερης, δήλωσε πως πρόκειται για μια απαράδεκτη ενέργεια που συνδυασμένη με την απόφαση του Προέδρου να σβήσει τα αρχεία και μάλιστα χωρίς την άδεια του δικαστηρίου, «δείχνει πως η κα Στουρνάρα μάλλον είναι γνώστης του αποτελέσματος της δίκης και θέλει να αξιοποιήσει επικοινωνιακά τα ηχητικά».

Ο Κώστας Βαξεβάνης δήλωσε ακόμη πως επιφυλάσσεται να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να ελέγξουν πειθαρχικά και ποινικά αυτούς που μέσα σε μια αίθουσα δικαστηρίου λειτούργησαν με τόσο προκλητικό τρόπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έπειτα, οι συνήγοροι υπεράσπισης ενημέρωσαν για την υπόθεση την επιθεώρηση δικαστηρίων.

ΠΗΓΗ: koutipandoras


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σεισμός τώρα στην Λακωνία νότια της Βάθειας

Σεισμός τώρα στην Λακωνία μεγέθους 4.0 Ρίχτερ με επίκεντρο νότια της Βάθειας   Γεωδυναμικό Ινστιτούτο …