Απείλησε να βάλει τέλος στη ζωή της μητέρα τεσσάρων παιδιών

Σε πλήρη απόγνωση βρέθηκε μια συμβασιούχος μητέρα τεσσάρων παιδιών όταν απειλούσε να πέσει στο κενό. Αμέσως προκλήθηκε αναστάτωση με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούσαν να ηρεμήσουν και να πείσουν τη γυναίκα να μην κάνει αυτό το… βήμα θανάτου.

Στο σημείο το μεσημέρι της Πέμπτης, έσπευσε και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Στέλιος Βοργιάς ο οποίος της μίλησε λέγοντάς της ότι όλο αυτό δεν αξίζει.

Η γυναίκα λίγο αργότερα πείστηκε και αποφεύχθησαν τα χειρότερα.

Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη και συγκινησιακά φορτισμένη με τους περισσότερους να κάνουν λόγο ότι είναι «εγκλωβισμένοι».

Μιλώντας στο cretapost ο κ. Βοργιάς είπε «ότι αυτό το περιστατικό δείχνει την απόγνωση και την απελπισία που έχουν αυτοί οι άνθρωποι. Και αυτό οφείλεται στους ανεύθυνους που δίνουν υποσχέσεις και μετά δεν τις κρατάνε. Υπάρχει μια αγανάκτηση καθώς εκτός των άλλων είναι και απλήρωτοι».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Όλα τα σκάνδαλα δείχνουν τον κ. Μητσοτάκη - Οργανωμένος μηχανισμός της ΝΔ παραβιάζει το κράτος δίκαιου

Συνυποβάλλαμε την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση γιατί έχουμε ως θέση αρχής τη συνεργασία των …