Διανομή τόνων φρούτων

23 τόνους ροδάκινα παρέλαβε και θα διανείμει για την ανακούφισή τους έστω και σε φρούτα, σε απόρους και δομές πρόνοιας  του Δήμου Λέσβου, ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου.

Την Δευτέρα 26/6 θα παραδοθούν: 7000 κιλά συνολικά σε Δημοτικές Ενότητες- πλήν Μυτιλήνης- και συνολικά 1900 κιλά στους: Σύλλογο Πολυτέκνων Λέσβου, Δημοτικό Καταυλισμό Φιλοξενίας Προσφύγων του Καρά Τεπέ, στην «ΑΜΠΕΛΟ», «Ηλιαχτίδα» και στην HELP για το Παιδί και τον Έφηβο.
Από Τρίτη 26/6/2017 μέχρι και Πέμπτη 29/6 θα γίνει η διανομή, μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων μας, για τους απόρους κατοίκους των Δημοτικών Ενοτήτων Μυτιλήνης και Θερμής από ώρα 8.30 μέχρι 12.30, στο γνωστό σημείο της ΕΨΥΠΑΛ, στον Καρά- Τεπέ.

Δικαιούχοι είναι όλοι όσοι διαθέτουν κάρτα μέλους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου ή είναι ωφελούμενοι του ΚΕΑ.

Για την παραλαβή ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ μαζί τους την ταυτότητα τους και την αντίστοιχη κάρτα ή αντίγραφο της αίτησης ΚΕΑ.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

K. Χατζηδάκης για S&P: Απάντηση στη μικρόψυχη κριτική

Η αναβάθμιση από την Standard & Poor's αποτελεί αποτελεί μια απάντηση σε όσους γκρινιάζουν και προσπαθούν …