Άπλετο φως ζητά να χυθεί το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας

Τη βαθιά του λύπη που άλλο ένα θανατηφόρο προστέθηκε στη λίστα των εργατικών δυστυχημάτων της ευρύτερης περιοχής της Αχαίας, αυξάνοντας τον τραγικό αριθμό των νεκρών εν ώρα εργασίας στην Ελλάδα, εκφράζει στην ακόλουθη ανακοίνωσή του, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας.

"Άλλος ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του 36 ετών εργάτης, από το Πακιστάν, ο Μουχαμάτ Μουσάμ στο εργοτάξιο της ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ στην Ακράτα.

Εργαλείο θανάτου ο μεταλλότυπος την ώρα του ξελασκαρώματος.

Ζητάμε να χυθεί άπλετο φως κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη το τραγικό συμβάν και εάν τηρούνταν το σχέδιο ασφαλούς εργασίας.

Να αποδοθούν ευθύνες όπου και εάν αναλογούν.

Πάγιο αίτημα, αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα παραμένει η ενίσχυση των συστημάτων ασφαλείας και των ελεγκτικών μηχανισμών.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας εκφράζει τα θερμά του Συλλυπητήρια στην οικογένεια του άδικου Συναδέλφου".


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …