Δήμος δέχεται αιτήσεις για 12 θέσεις

Πως θα προσλάβει προσωπικό µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου , συνολικού αριθµού δώδεκα (12) ατόµων, ανακοινώνει για την αντιµετώπιση κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών της υπηρεσίας της Πολιτικής Προστασίας- Πυροπροστασίας (καθαρισµός-αποψίλωση κοινόχρηστων χώρων) και συγκεκριµένα για το διάστηµα µέχρι την λήξη της αντιπυρικής περιόδου, ο ∆ήµος Σαρωνικού, ως "12 ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ- ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ".

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του ∆ήµου Σαρωνικού (∆/νση Λ. Αθηνών & Ρήγα Φεραίου, τηλ. 2299320320-1) και αρµόδια για την παραλαβή των αιτήσεων και δικαιολογητικών είναι η κα Νάνου Ευαγγελία κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες από 09:00 έως 14.00.

Οι ενδιαφερόµενοι θα υποβάλλουν την αίτηση τους και τα δικαιολογητικά µέσα σε προθεσµία δέκα (10) ηµερών από την εποµένη της ανάρτησης της στον χώρο ανακοινώσεων του ∆ήµου Σαρωνικού δηλαδή µέχρι και 08/05/2017.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

K. Χατζηδάκης για S&P: Απάντηση στη μικρόψυχη κριτική

Η αναβάθμιση από την Standard & Poor's αποτελεί αποτελεί μια απάντηση σε όσους γκρινιάζουν και προσπαθούν …