Τα δικαιολογητικά 19 προσλήψεων

Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου τρίμηνης (3μηνης) διάρκειας, δεκαεννιά (19) ατόμων για την αντιμετώπιση δράσεων πυροπροστασίας, ανακοινώνει  ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, ως "19 ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ".

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  1. Αντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
  2. Αντίγραφο Τίτλου Σπουδών, όπου απαιτείται.
  3. Υπεύθυνη Δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/2007.
  4. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνουν αν τους τελευταίους δώδεκα (12) από το τέλος της απασχόλησης για την οποία πρόκειται να προσληθφούν και προς τα πίσω, έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/1994 με την ιδιότητα του εποχικού υπαλλήλου ή για κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, ή όχι. Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώνουν την υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης (έναρξη και λήξη).
  5. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα.
  6. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, πρόσφατης έκδοσης.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν σχετική αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Ρήγα Φεραίου Τ.Κ. 375 00 Βελεστίνο Μαγνησίας, απευθύνοντάς την, στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας, υπόψη: κ· Μπομπότη Κωνσταντινιάς (τηλ. επικοινωνίας: 24253-50222).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από 22-6-2017 έως και 28-6-2017.

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις ώρες από 08:00 έως 14:00.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Google: Προχωρά σε απολύσεις 28 εργαζομένων–Ζητούσαν να ακυρωθεί σύμβαση με το Ισραήλ

Σε απολύσεις 28 εργαζομένων προχώρησε η Google, καθώς αυτοί συμμετείχαν σε κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε την …