Θέμα χρόνου οι κληρώσεις για τις εργατικές κατοικίες

Την άμεση πραγματοποίηση της κλήρωσης για τις εργατικές κατοικίες που είναι αδιάθετες εξήγγειλε η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου. Παράλληλα, ανέφερε πως «σε συνδυασμό με το πρόγραμμα που έχουμε εξαγγείλει, οι σημερινοί οικιστές θα γίνουν οι ιδιοκτήτες των σπιτιών τους»

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ατά τη διάρκεια της συνάντησής της με την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας η Έφη Αχτσιόγλου τόνισε ότι το υπουργείο «έχει διαμορφώσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης για το πρόβλημα που χρονίζει τα τελευταία 35 χρόνια και αφορά την κατάσταση των εργατικών κατοικιών σε όλη την χώρα».

Ανέφερε ότι με ευνοϊκές ρυθμίσεις «θα δώσουμε την δυνατότητα σε όσους είχαν συνάψει δάνεια από τον ΟΕΚ με ευνοϊκούς όρους να προχωρήσουν στην αποπληρωμή τους».

Η διοικήτρια του ΟΑΕΔ Μαρία Καραμεσίνη ανέφερε από την πλευρά της ότι ο οργανισμός κληρονόμησε πολύ δύσκολες περιπτώσεις και εκκρεμότητες από τον ΟΕΚ που αφορά πέντε οικισμούς σε όλη την χώρα «όπου προσπαθούμε να δώσουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …