Ζητά προσωπικό Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός

Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός, γνωστοποιεί την σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά τέσσερα (4) άτομα για την κάλυψη αναγκών του με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Συμβάσεις Μίσθωσης έργου για πολιτιστικά και αθλητικά προγράμματα (Εκμάθηση παραδοσιακών χορών, υλοποίηση αθλητικών δραστηριοτήτων/εκγύμναση αθλουμένων μελών), αποκλειστικά από έσοδα υπό τη μορφή αντιτίμου». Πρόκειται για το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Παιανίας (Π.Α.Ο.ΔΗ.Π.), που εδρεύει στην Παιανία.

Ειδικότητες:

  • 1 ΠΕ Καθηγητής Φυσικής Αγωγής (Ρυθμική γυμναστική)
  • 1 ΠΕ Καθηγητής Φυσικής Αγωγής (Aεροβικής γυμναστικής –βάρη) (PILATES)
  • 1 ΠΕ Καθηγητής Φυσικής Αγωγής (Μαζικός – Λαϊκός Αθλητισμός – Ευρωστία & Υγεία (YOGA Ή ΖΟΥΜΠΑ)
  • 1 ΠΕ Φυσικής Αγωγής (Ελληνικοί Παραδοσιακοί Χοροί)

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ – ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ, Σμύρνης & Όθωνος 15, Τ.Κ. 153 54 – Γλυκά Νερά (κτίριο Δημ. Ενότητας Γλυκών Νερών – 2 ος όροφος ), υπόψη κας Λιθοπούλου (τηλ. επικοινωνίας: 2132016028,-029).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Όλα τα σκάνδαλα δείχνουν τον κ. Μητσοτάκη - Οργανωμένος μηχανισμός της ΝΔ παραβιάζει το κράτος δίκαιου

Συνυποβάλλαμε την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση γιατί έχουμε ως θέση αρχής τη συνεργασία των …