Δημιούργημα της Κυβέρνησης το πρόβλημα με τους συμβασιούχους;

Το Γενικό Συμβούλιο στη πρόσφατη Γενική Συνέλευσή του συζήτησε τις τρέχουσες εξελίξεις σε σχέση με τους συμβασιούχους εργαζομένους στο Δημόσιο, καθώς και τα ζητήματα της αξιολόγησης.

Θεωρεί ξεκάθαρα ότι το πρόβλημα με τους συμβασιούχους το δημιούργησε η ίδια η Κυβέρνηση, η οποία έχει και την υποχρέωση να το επιλύσει άμεσα.

Λαμβάνοντας υπόψιν την πανσπερμία των προτάσεων που κατατέθηκαν κατά τη συνεδρίαση, εξουσιοδοτεί την Εκτελεστική Επιτροπή, μέσα από τη μόχλευση των ιδεών και των προτάσεων που εκφράστηκαν στη σημερινή συνεδρίαση, να καθορίσει τον τρόπο δράσης για την αντιμετώπιση της επίθεσης που δέχονται οι εργαζόμενοι σε συνεργασία με τις Ομοσπονδίες των χώρων που πλήττονται.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρεμβάσεις για την ανάπτυξη - Τι αλλάζει για επιχειρήσεις και γυναικεία απασχόληση

Το χαμηλό ποσοστό απασχόλησης των γυναικών στην αγορά εργασίας επισημαίνεται σχεδόν σε όλες τις εκθέσεις …