"Μπάχαλο" η ΕΡΤ

Νέα αναταραχή στην ΕΡΤ μόλις λίγες ημέρες μετά την παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου Λάμπη Ταγματάρχη, αφού όπως ανακοινώθηκε από την δημόσια ραδιοτηλεόραση, το Δ.Σ. της ΕΡΤ Α.Ε. ζήτησε και έλαβε τις παραιτήσεις όλων των Γενικών Διευθυντών της εταιρείας, ενώ θα ζητηθούν και οι παραιτήσεις και των Προϊσταμένων Διευθύνσεων και Υποδιευθύνσεων

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε., κατά τη σημερινή συνεδρίασή του και στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης της εταιρείας, αποφάσισε να ζητήσει από τους Γενικούς Διευθυντές να θέσουν στη διάθεσή του τις παραιτήσεις τους, κάτι το οποίο έγινε άμεσα.

Οι Γενικοί Διευθυντές θα συνεχίσουν να ασκούν τα καθήκοντά τους μέχρι το πέρας της προβλεπόμενης διαδικασίας. Σε συνέχεια της ως άνω απόφασης θα ζητηθεί και από τους Προϊσταμένους Διευθύνσεων και Υποδιευθύνσεων της ΕΡΤ να πράξουν το ίδιο».
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ερντογάν: Γιατί επαναφέρει της «γκρίζες ζώνες» λίγο πριν συναντήσει τον Μητσοτάκη

Ενοχλεί τον Τούρκο πρόεδρο το ότι η ελληνική κυβέρνηση επιθυμεί να προστατέψει το περιβάλλον των …