Η βραδυνή διαμαρτυρία απλήρωτων απολυμένων

Την πρωτότυπη μορφή διαμαρτυρίας τους, συνεχίζουν και φέτος στον ίδιο χώρο, οι απολυμένοι των Metropolis, οι οποίοι για 6η συνεχόμενη χρονιά, θα αναρτήσουναπόψε τα πανό τους και θα συγκεντρωθούν έξω από το χώρο που θα διεξαχθούν τα Βραβεία MAD.

Άλλωστε είναι χαρακτηριστική η ανακοίνωση τους:

«Οι απολυμένοι/ες από τα καταστήματα Metropolis εδώ και 6 ολόκληρα χρόνια δίνουμε έναν εργατικό αγώνα διεκδικώντας τους μισθούς και τις αποζημιώσεις μας που παράνομα δεν μας κατέβαλε ο επιχειρηματίας, έπειτα από το λουκέτο που έβαλε στα καταστήματα που εργαζόμασταν.

Το δίκιο αυτού του αγώνα[…] είναι απόλυτο, σαφές και αναγνωρίσιμο πανελλαδικά[…]

Εντούτοις, στην πράξη, ο Ανδρέας Κουρής δεν μας έχει καταβάλλει ούτε ένα ευρώ από τα 600 χιλιάδες και πλέον που μας χρωστάει».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …