Αναβαθμίστηκε η ηλεκτρονική πλατφόρμα www.kathimerinotita.gov.gr

Οι πολίτες που χρησιμοποιούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.kathimerinotita.gov.gr έχουν πλέον τη δυνατότητα να λαμβάνουν ηλεκτρονικά, έγκυρη και επίσημη ενημέρωση για μια σειρά ζητημάτων που αφορούν σημαντικά τμήματα της ελληνικής κοινωνίας.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, η νέα εφαρμογή δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης στην οποία προσβλέπει η πλατφόρμα της Καθημερινότητας (kathimerinotita.gov.gr).

«Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας, επιλέγοντας πλέον το μενού “Συχνές Ερωτήσεις”, έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται, μεταξύ άλλων, για τα δικαιώματα των ανέργων, για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, για το που θα βρουν πληροφορίες αναφορικά με το μητρώο ευάλωτων πελατών της ΔΕΗ και το κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο, να αναζητήσουν συμβουλές για την προστασία των παιδιών, για τον ρόλο που επιτελούν οι δομές ενημέρωσης και βοήθειας των πολιτών καθώς επίσης και για μια πλειάδα άλλων θεμάτων, τα οποία θα ανανεώνονται και θα εμπλουτίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα» αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας και υπογραμμίζει.

«Βασική φιλοσοφία της πλατφόρμας εξακολουθεί να παραμένει η βελτίωση των ζητημάτων που δυσκολεύουν την καθημερινότητά μας, ιδίως στην επαφή με το σύνολο της κρατικής δομής και λειτουργίας».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παράταση της απαλλαγής ΕΝΦΙΑ για διατηρητέα μνημεία και έργα τέχνης

Παράταση της απαλλαγής ΕΝΦΙΑ για διατηρητέα μνημεία και έργα τέχνης, επιτάχυνση των διαδικασιών για το …