Κενή μόνιμη θέση-Έναρξη αιτήσεων

Γίνονται δεκτές αιτήσεις για μια κενή μόνιμη θέση Πρώτου Εκτελεστικού Μηχανικού, Τμήμα Δημοσίων Έργων. (Η θέση είναι Πρώτου Διορισμού και Προαγωγής). Εγκεκριμένη Μισθοδοτική Κλίμακα: Α14(ii): €41.810, 43.611, 45.412, 47.213, 49.014, 50.815, 52.616, 54.417, 56.218. Στη μισθοδοσία προστίθενται οι οποιεσδήποτε γενικές αυξήσεις που έχουν εγκριθεί με νομοθεσία. Επιπλέον, καταβάλλεται τιμαριθμικό επίδομα, σύμφωνα με το ποσοστό που εγκρίνεται από την Κυβέρνηση από καιρό σε καιρό.

Η δημοσίευση της εν λόγω θέσης γίνεται ύστερα από την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου και τη μετέπειτα γραπτή συγκατάθεση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού, για εξαίρεσή της από τις πρόνοιες των περί της Απαγόρευσης Πλήρωσης Κενών Θέσεων στο Δημόσιο και στον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα (Ειδικές Διατάξεις) Νόμων του 2013 έως 2015.

Σύμφωνα με το Σχέδιο Υπηρεσίας της θέσης που ισχύει, τα καθήκοντα και οι ευθύνες, καθώς και τα απαιτούμενα προσόντα έχουν ως εξής:

  1. Καθήκοντα και ευθύνες:

(α) Εκτελεί καθήκοντα Προϊστάμενου και είναι υπεύθυνος για τον προγραμματισμό, την οργάνωση, το συντονισμό και την εποπτεία των δραστηριοτήτων ενός ή περισσότερων Τομέων του Τμήματος και για τον έλεγχο των μελετών ή των εργαστηριακών αποτελεσμάτων, όπου αυτό εφαρμόζεται.

(β) Εκτελεί οποιαδήποτε άλλα καθήκοντα του ανατεθούν.

  1. Απαιτούμενα προσόντα:

(1) Πανεπιστημιακό δίπλωμα ή τίτλος ή ισότιμο προσόν στην Πολιτική Μηχανική. (Σημ.: Ο όρος «πανεπιστημιακό δίπλωμα ή τίτλος» καλύπτει και μεταπτυχιακό δίπλωμα ή τίτλο).

(2) Εγγραφή ως μέλους του Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου στον κλάδο πολιτικής, μηχανικής, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία.

(3) Δεκαετής τουλάχιστον μεταπτυχιακή πείρα σε έργα πολιτικής μηχανικής η οποία να περιλαμβάνει και μελέτη ή επίβλεψη οικοδομικών ή οδικών ή τεχνικών έργων, από την οποία πενταετής τουλάχιστο πείρα σε εποπτικά/διοικητικά καθήκοντα που να περιλαμβάνουν προγραμματισμό, οργάνωση, καθοδήγηση, συντονισμό και έλεγχο εργασιών.

(4) Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής γλώσσας και της Αγγλικής ή της Γαλλικής ή της Γερμανικής γλώσσας-

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [273.86 KB]


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Άρειος Πάγος: Σήμερα η ανακήρυξη των κομμάτων που θα πάρουν «εισιτήριο» για τις ευρωεκλογές

Η ανακήρυξη των κομμάτων που θα συμμετέχουν στις Ευρωεκλογές θα γίνει σήμερα στον Άρειο Πάγο   …