Κακοκαιρία πλήττει ολόκληρη τη χώρα(VIDEO&ΦΩΤΟ)

Εικόνες που παραπέμπουν σε φθινόπωρο ή ακόμη και χειμώνα παρατηρούνται σε πολλές περιοχές στις Σέρρες, που πλήττονται από ισχυρή βροχόπτώση.

Σε ορισμένες περιοχές, όπως το χωριό Χριστός αλλά και την Αναγέννηση, τα προβλήματα είναι πολύ έντονα. Αυλές σπιτιών, δρόμοι και χωράφια μετατράπηκαν σε λίμνη, με τις ζημιές που έχουν προκληθεί, να είναι τεράστιες.

Στο χωριό Χριστός βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ. Γιάννης Γάτσιος, προκειμένου να εκτιμήσει την κατάσταση και να προβεί η υπηρεσία σε ενέργειες που θα απομακρύνουν τα όμβρια ύδατα.

Το κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να εξασθενίσει από το βράδυ της Δευτέρας σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ.

Δρόμοι, σπίτια και καταστήματα πλημμύρισαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Πτολεμαΐδα, απ' όπου ξεκίνησε το  κύμα κακοκαιρίας.

Η Πυροσβεστική δέχτηκε 41 κλήσεις για άντληση υδάτων και τρεις κλήσεις για κοπές δέντρων.

Κατά τις βραδινές ώρες στην περιοχή της Πτολεμαΐδας η υπηρεσία μας δέχθηκε 42 κλήσεις για άντληση υδάτων & 4 κλήσεις για κοπές δέντρων.

Χαλάζι και ισχυροί άνεμοι στο Αγρίνιο - Προβλήματα στις καλλιέργειες

Στο Αγρίνιο οι βροχές συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους, οι οποίοι σύμφωνα με το agriniotimes.gr παρασέρνουν ότι βρουν στο διάβα τους.

Στην περιοχή υπήρξε και χαλαζόπτωση η οποία διήρκησε λίγα λεπτά, ήταν όμως αρκετή για να προκαλέσει μεγάλες καταστροφές σε αμπελοκαλλιέργειες αλλά και σε κηπευτικά, με τους παραγωγούς να βρίσκονται σε απόγνωση, όπως μετέδωσε το agriniosite.gr.

''Άνοιξαν οι ουρανοί'' και στην Λάρισα

Οι ουρανοί ''άνοιξαν'' και στην Λάρισα ενώ αστραπές και κεραυνοί πέφτουν... σωρηδόν. Σύμφωνα με πληροφορίες του thessaliatv.gr, η οδήγηση στον δρόμο Λάρισας-Τρικάλων είναι επικίνδυνη καθώς δεν υπάρχει καλή ορατότητα και ειδικά στο κομμάτι Κουτσόχερο - Ζάρκο αρκετοί οδηγοί έχουν σταματήσει τα οχήματά τους με αποτέλεσμα να έχει σχηματιστεί μεγάλη ουρά.

Ισχυρή βροχόπτωση πλήττει εδώ και αρκετή ώρα την πόλη της Λάρισας. Η νεροποντή συνοδεύεται από αστραπές και κεραυνούς.

Η νεροποντή έχει ήδη δημιουργήσει προβλήματα σε δρόμους της πόλης οι οποίοι έχουν γίνει αδιάβατοι.

Εν τω μεταξύ, υπήρξαν κλήσεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας για πλημμυρισμένα υπόγεια, κυρίως από φρεάτια.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ερντογάν για Μητσοτάκη: Θα συζητήσουμε πώς μπορούμε να φέρουμε τις σχέσεις μας σε καλύτερο επίπεδο

Η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν έχει «κλειδώσει» για τις 13 Μαΐου - Δήλωση του υπουργού …