Η ΦΩΤΟ που κέρδισε το στοίχημα!

Μόνο μέσα από το χιούμορ μπορείς να αντιμετωπίσεις το παράλογο της σημερινής εποχής, έστω και αν αυτό το παράλογο προέρχεται από ανθρώπους που δεν θα έπρεπε και το πράττουν σε βάρος ανθρώπων που εν μία νυκτί έχασαν την δουλειά τους και πάλεψαν απέναντι σε ένα Γολιάθ, αλλά νίκησαν.....

Νίκησαν με δικαστική απόφαση, η οποία όσο και να επιχειρηθεί ψευδώς να διαψευστεί αυτό είναι αδύνατο.....

Μιλάμε για τις απολύσεις στη ΒΦΛ, την δικαίωση των εργαζομένων και την απάντηση των εταιρειών του ίδιου ιδιοκτήτη Λαυρεντιάδη, που βγήκαν και με ανακοίνωσή τους, άγνωστο πως περίμεναν να γίνουν πιστευτές, αλλά  πανηγύριζαν ότι κέρδισαν και ότι δεν τους αφορά η δικαστική απόφαση, παρά το γεγονός ότι γίνεται σαφή αναφορά για τις εταιρείες που έφτιαξε ως διαδόχους της ΒΦΛ, για να απομακρύνει τους εργαζόμενους και να μειώσει το μισθολογικό κόστος!!!

Αυτό λοιπόν το παράλογο, χρειάζεται χιούμορ το λιγότερο για να το πολεμήσεις και η ακόλουθη φωτογραφία από το "kavalapost.gr" κέρδισε το στοίχημα!


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

'Yμνοι από τους Times του Λονδίνου για την ελληνική οικονομία

Η ελληνική οικονομία συγκαταλέγεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα τελευταία τρία χρόνια, αναφέρουν …