Μία κούκλα βρήκε το θάνατο από τα χέρια του πατριού της(ΦΩΤΟ)

Ήταν το 2014 που ο Graf καταδικάστηκε για τη δολοφονία της 33χρονης θετής του κόρης Jesseca Padgett. Είχε μάλιστα τραβήξει βίντεο να κάνει έρωτα με το πτώμα της. Το σώμα ενόρκων είχε δει το βίντεο και τον καταδίκασε για δολοφονία πρώτου βαθμού μετά από λίγα μόνο λεπτά.

Ο Graf δεν αρνήθηκε ότι σκότωσε τη θετή του κόρη αλλά υποστήριξε ότι δεν ήταν προμελετημένο. Εκτίει πλέον ποινή ισόβιας κάθειρξης, με τον σύζυγο της Padgett, Michael, να τον μηνύει ελπίζοντας να κερδίσει αποζημιώσεις για τα τρία της παιδιά.

Τώρα ο 55χρονος Gregory Graf,  αμφισβητεί τους όρους του διαζυγίου από τη μητέρα της.

Μίλησε στο δικαστήριο μέσω βιντεοκλήσης από το κελί του στην Πενσυλβάνια, τονίζοντας ότι δεν συμφώνησε ποτέ με τους όρους όρους που θα του έδιναν το 25% των περιουσιακών στοιχείων που μοιραζόταν με τη γυναίκα του.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του 55χρονου Jack McMahon δήλωσε στο The Morning Call ότι ήταν ευχαριστημένος για τη συμφωνία τον Φεβρουάριο. Ωστόσο ο 55χρονος υποστηρίζει ότι αισθάνθηκε εγκαταλελειμμένος από τον δικηγόρο του, τονίζοντας ότι δεν του έδωσε τις σωστές πληροφορίες.

«Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Δεν γνωρίζω τα νομικά», τόνισε ο Graf. Ο McMahon, που έστειλε άλλο δικηγόρο στην ακρόαση της Δευτέρας, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει γιατί είναι δυσαρεστημένος με τη συμφωνία.

Πηγή: Nydailynews


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δημοσκόπηση της Prorata για την τηλεόραση του Attica

Νέα δημοσκόπηση της Prorata, για την τηλεόραση ATTICA TV Στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές …