Νόμιμα εκτός ψυχιατρείου ο δολοφόνος του Περιστερίου(VIDEO)

«Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για το όλο συμβάν, θα είμαι έτοιμη αύριο, όταν θα έχω γραπτή αναφορά από τα στελέχη του νοσοκομείου», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 η διοικήτρια του Ψ.Ν.Α. "Δαφνί", Σπυριδούλα Καλαντζή για το έγκλημα του Περιστερίου, το οποίο διέπραξε καθ' ομολογία του 45χρονος τρόφιμος του νοσοκομείου.

«Η μέρα κύλησε με τα διαδικαστικά, έδωσε κατάθεση στην αστυνομία ο ψυχίατρος που τον παρακολουθεί», συμπλήρωσε η κ. Καλαντζή σπεύδοντας να διαψεύσει ρεπορτάζ ότι ο δολοφόνος της 51χρονης το είχε σκάσει από το Ίδρυμα.

«Θα ήθελα να πω επειδή κάποιοι δημοσιογράφοι έγραψαν και δήλωσαν ότι το έσκασε από τα κάγκελα, δεν συνέβη κάτι τέτοιο», επισήμανε και εξήγησε: «Ο άνθρωπος βρισκόταν σε μία εξωτερική δομή του Ψ.Ν.Α. υπό ψυχιατρική παρακολούθηση, αγωγή και θεραπεία», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Λεπτομέρειες θα σας ανακοινώσω αύριο. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι ως νοσοκομείο πράξαμε τα δέοντα. Ο ασθενής ανέφερε στον ψυχίατρο ότι έκανε αυτή την εγκληματική πράξη, αμέσως κλήθηκε η αστυνομία και συνεχίστηκε η νόμιμη διαδικασία».


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …