Προκήρυξη 360 μόνιμων προσλήψεων στον ΟΑΕΔ

Εγκρίθηκε κατανομή για 360 μόνιμες προσλήψεις και την κάλυψη κενών οργανικών θέσεων τακτικού προσωπικού κλάδων ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού και ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού, οι οποίοι θα απασχοληθούν ως Εργασιακοί Σύμβουλοι στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), με απόφαση της υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφης Αχτσιόγλου.

Ταυτόχρονα τις τελευταίες ώρες καθορίστηκε με απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας κ. Φωτίου ο συνολικός αριθμός των θέσεων εργασίας στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), που πρόκειται να πληρωθούν από άτομα που προστατεύονται από τις διατάξεις του ν. 2643/1998. Οι προσλήψεις που θα γίνουν από την λίστα των «προστατευόμενων» ανέρχεται σε είκοσι πέντε .

Η κατανομή έχεις ώς εξής:

  1. Άτομα με ειδικές ανάγκες 7 προσλήψεις
  2. Πολύτεκνοι 5 προσλήψεις
  3. Εθνική Αντίσταση  2 προσλήψεις
  4. Έμμεση ΑΜΕΑ 2 προσλήψεις
  5. Ανάπηροι πολέμου και τέκνα τους κ.λ.π. 2 προσλήψεις
  6. Τρίτεκνοι 7 προσλήψεις

Οι θέσεις


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κορονοϊός, γρίπη, ιός RSV, ενημέρωση ΕΟΔΥ Πέμπτη 28.3.2024

Κορονοϊός, γρίπη, ιός RSV, ενημέρωση ΕΟΔΥ. Ενιαία έκθεση ΕΟΔΥ Πέμπτη 28.3.2024   Ο ΕΟΔΥ προέβη …