Αναζητείται από Περιφερειακή Διεύθυνση εργάτης αποθήκης

Ανακοινώνει την πρόσληψη µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, µε διάρκεια απασχόλησης µέχρι και εξήντα (60) ηµεροµίσθια -από την ηµεροµηνία υπογραφής της σύµβασης πρόσληψης και όχι πέραν της 30ης Νοεµβρίου 2017- για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράµµατος καταπολέµησης του δάκου της ελιάς έτους 2017, η ∆/νση Αγροτικής Οικονοµίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας µε έδρα τη Χαλκίδα, ενός(1) ατόµου ειδικότητας ΥΕ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ(εργάτης αποθήκης).

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών. Να έχουν την υγεία και φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν . Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυµα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα(καταδίκη, υποδικία , δικαστική συµπαράσταση)

Υποβολή αιτήσεων συµµετοχής

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να υποβάλουν απλή αίτηση µε συνηµµένα τα αναφερόµενα δικαιολογητικά, στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Λ. Χαϊνά 93-34100- Χαλκίδα, απευθύνοντάς την στη ∆/νση Αγροτικής Οικονοµίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε.Εύβοιας (τηλ. επικοινωνίας: 2221353918).

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (5) ηµερολογιακές ηµέρες και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της τελευταίας ανάρτησης της παρούσας στο κατάστηµα της ∆/νσης Αγροτικής Οικονοµίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε.Εύβοιας(Ταχ. ∆/νση Λ.Χαϊνά 93 – 341 00- Χαλκίδα) και στο χώρο ανακοινώσεων του δηµοτικού καταστήµατος Χαλκίδας.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Όλα τα σκάνδαλα δείχνουν τον κ. Μητσοτάκη - Οργανωμένος μηχανισμός της ΝΔ παραβιάζει το κράτος δίκαιου

Συνυποβάλλαμε την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση γιατί έχουμε ως θέση αρχής τη συνεργασία των …