Ανακοινώθηκαν 110 προσλήψεις

Στην πρόσληψη 110 ατόμων ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, προχωρά λόγω των αυξημένων αναγκών του το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν».

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων ξεκινά από σήμερα 25/07/2017 έως και 03/08/2017

Η διάρκεια των συμβάσεων μίσθωσης έργου για την καθαριότητα δεν θα υπερβαίνει το όριο που θέτει ο νόμος, έως και την 31/12/2018.

Οι ενδιαφερόμενοι ιδιώτες θα υποβάλουν την αίτηση με τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  • Αντίγραφο Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας ή για τους αλλοδαπούς νόμιμη άδεια διαμονής που παρέχει την δυνατότητα πρόσβασης στην αγορά εργασίας, για την παροχή έργου π.χ. Ε.Δ.Τ.Ο., Άδεια Διαμονής για Παροχή Υπηρεσιών ή Έργου, επί Μακρόν Διαμένοντος κλπ.
  • Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου Γενικής Χρήσης.
  • Οποιοδήποτε αποδεικτικό στοιχείο της παροχής υπηρεσίας καθαριότητας στο συγκεκριμένο νομικό πρόσωπο δηλαδή :

α) βεβαίωση εργοδότη που θα αναγράφεται το χρονικό διάστημα και ο τόπος της απασχόλησης

β) κατάλογος ενσήμων ΙΚΑ, με υπεύθυνη δήλωση του  ενδιαφερόμενου που θα αναγράφει τόσο το χρονικό διάστημα παροχής εργασίας καθαριότητας όσο και τον συγκεκριμένο τόπο (κτίριο ή υπηρεσία) της απασχόλησής του

γ) αντίγραφο σύμβασης εργασίας ή γνωστοποίηση όρων ατομικής συμβάσεως εργασίας ή σύμβαση έργου με υπεύθυνη δήλωση του ενδιαφερόμενου που θα αναγράφει τόσο το χρονικό διάστημα παροχής εργασίας καθαριότητας όσο και τον συγκεκριμένο τόπο (κτίριο ή υπηρεσία) της απασχόλησής του.

  • Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν συντρέχουν στο πρόσωπο του ενδιαφερόμενου καμία από τις περιπτώσεις του άρθρου 8 παρ.1 του ν.3528/2007 και του άρθρου 43 παρ.1 του Π.Δ.60/2007.
  • (για ειδικές περιπτώσεις) Καταγγελία Συμβάσεως εργασίας και Βεβαίωση Ανεργίας.
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης σε ισχύ.

Ο φάκελος θα υποβληθεί είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή είτε ταχυδρομικά, στο Πρωτόκολλο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ» – Ρίμινι 1, Χαϊδάρι ΤΚ 12462.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πλοία, τρένα, προαστιακός, ΟΑΣΘ. Απεργία την Τετάρτη 17.4.2024

Γενική απεργία ΓΣΕΕ την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 και συγκέντρωση την ίδια ημέρα στην Πλατεία Κλαυθμώνος …