3ήμερη προθεσμία αιτήσεων

Ανακοινώνει την πλήρωση μίας (1) θέσης η οποία προβλέπεται στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου (ΦΕΚ 2314/Β΄/17-10-2011), ως "Γενικού Γραμματέα" ο Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος.

Για την κάλυψη της θέσης του Γενικού Γραμματέα θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι/ες να υποβάλλουν σχετική αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους ως κάτωθι:

  • Τα γενικά προσόντα και κωλύματα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/2007 (άρθρα 11 έως και 17).
  • Επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου ή διπλώματος Πανεπιστημίου ή Τ.Ε.Ι., της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής.
  • Βιογραφικό σημείωμα σχετικά με τις σπουδές και τις επαγγελματικές ασχολίες – εμπειρία. δ) Πιστοποιητικό γεννήσεως ή Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και
  • Αντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας. Οι δραστηριότητες και τα ειδικότερα καθήκοντα με τα οποία θα απασχοληθεί ο/η προσλαμβανόμενος/η θα καθορισθούν με απόφαση Δημάρχου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση με το βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά στο γραφείο πρωτοκόλλου του Δήμου επί της οδού Δημ. Χρ. Μπέκα & Βασιλέως Παύλου Τ.Κ. 190 04 Σπάτα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες εντός προθεσμίας τριών (3) ημερών, που αρχίζει από την ανάρτηση της παρούσας.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας στον ΣΚΑΪ 100,3: Έρχεται δύσκολη αντιπυρική περίοδος - Θα δώσουμε τη μάχη μας

«Θα είμαστε εκεί να δώσουμε τη μάχη μας. Όλα κρίνονται από τη συνολική προσπάθεια που …