Δείτε τι μπορείτε να αγοράσετε με μόλις....17 εκατομμύρια ευρώ!(ΦΩΤΟ)

   

575 τετραγωνικών μέτρων μέσα σε ένα οικόπεδο 1.665 τετραγωνικών, είναι η συνολική έκταση της βίλας στο Καβούρι που βγήκε για πώληση και την οποία μπορούν να διεκδικήσουν, όσοι διαθέτουν το "μικρό" ποσό των 17 εκατ. ευρώ!

Έχει 4 υπνοδωμάτια και ενός ξεχωριστό διαμέρισμα για το προσωπικό, ένα τεράστιο σαλόνι και μία μεγάλη τραπεζαρία στην οποία κυριαρχούν οι κολώνες και μια μαρμάρινη εσωτερική σκάλα και με ένα ιδιαίτερα ευρύχωρο καθιστικό.

Στον δεύτερο όροφο, είναι οι κρεβατοκάμαρες με τα δικά τους, μεγάλα μπάνια και όλες με ιδιωτικά μπαλκόνια και φυσικά απίστευτη θέας.

Η πολυτελής κατοικία σύμφωνα με το "thecaller.gr" κατασκευάστηκε το 2008 σε ένα μικρό λόφο του Καβουρίου, και τώρα βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα «προς πώληση», φημισμένων μεσιτικών γραφείων, μεταξύ των οποίων και του Christie’s International Real Estate, με τη τιμή που φτάνει τα 17 εκατ. ευρώ.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογική δήλωση 2024: Όλες οι αλλαγές στo νέο Ε1

Ποιες είναι οι αλλαγές στο νέο Ε1 σε σχέση με πέρσι Του Χρυσόστομου Τσούφη To …