Ειδικότητες καινούργιων θέσεων εργασίας

Στην πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου, διάρκειας 2 μηνών, οι οποίοι θα απασχοληθούν στη Δ/νση Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Ηλεκτροφωτισμού, προχωρά ο δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.

Η πρόσληψη αφορά προσωπικό 10 ατόμων ειδικότητας ΥΕ Εργατών Καθαριότητας και 3 ατόμων ειδικότητας ΔΕ Οδηγών Γ΄κατηγορίας, (με ψηφιακό ταχογράφο) .

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος Δεκελείας 97, Τ.Κ. 143 41, Νέα Φιλαδέλφεια απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού (τηλ. επικοινωνίας: 2132049065).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ισχύει έως και 26.07.2017.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης και τις υπεύθυνες δηλώσεις:

  • στο Δημοτικό Κατάστημα επί της οδού Δεκελείας 97 Ν.Φιλαδέλφεια (ισόγειο)
  • στην ιστοσελίδα του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος (www.dimosfx.gr), στη διαδρομή Εφημερίδα της Υπηρεσίας-Προσλήψεις- Διορισμοί.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο επικοινωνίας 213-2049065.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …