Ανάκληση ελαιολάδου

Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια ελέγχων προέβη σε δειγματοληψία εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων και κατά την οργανοληπτική αξιολόγηση διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για ελαιόλαδα «ΛΑΜΠΑΝΤΕ» που καθίστανται μη βρώσιμα.

Ειδικότερα, πρόκειται για δύο παρτίδες ελαιολάδου με ονομασία «Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Λατζιμάς», συσκευασίας 1L, με αριθμούς παρτίδας:

  • LOT 2140116Α με ανάλωση πριν από 30/01/2018 και LOT 3230116Α με ανάλωση πριν από 30/04/2018.

Τα προϊόντα τυποποιούνται από την επιχείρηση «Λατζιμάς ΑΕ» (EL 40 043), που βρίσκεται στο Πάνορμο Ρεθύμνου Κρήτης.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση αυτών των παρτίδων από την επιχείρηση και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί τις εν λόγω παρτίδες των συγκεκριμένων προϊόντων να μην τις χρησιμοποιήσουν.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πιερρακάκης: Κάποιοι δεν μπορούν να διαχειριστούν την εσωτερική τους δυσπιστία

Αφού εξέφρασε την εμπιστοσύνη του ότι η Δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει για την …