Αναπτυξιακός Σύνδεσμος προσλαμβάνει προσωπικό

Ανακοινωνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για χρονικό διάστημα δυόμισι μήνες από την ημερομηνία απόφασης πρόσληψης, για την αντιμετώπιση των έκτακτων και κατεπειγουσών αναγκών του, ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας, στο πλαίσιο της πυρασφάλειας και πυροπροστασίας του Ποικίλου Όρους – Όρους Αιγάλεω, 2017 συνολικού αριθμού είκοσιεννέα (29) ατόμων.

Ειδικότητες:

  1. Τέσσερις (4) Οδηγοί με δίπλωμα Οδήγησης Γ΄ Κατηγορίας
  2. Ένας (1) Οδηγός με δίπλωμα Οδήγησης Γ΄ Κατηγορίας και κάρτα ψηφιακού ταχογράφου
  3. Εννέα (9) Οδηγοί με δίπλωμα Οδήγησης Β΄Κατηγορίας
  4. Ένας (1) Χειριστής Μηχανήματος Έργου – τύπου JCB – (Εκσκαφέας – Φορτωτής)
  5. Έντεκα (11) Εργάτες Γενικών Καθηκόντων
  6. Τρεις (3)ΑπόφοιτοιΙΕΚ με την ειδικότητα Ειδικού Δασικής Προστασίας ή απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με αντίστοιχη εμπειρία

Σύνολο: 29 άτομα

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλουν την αίτησή τους καιτα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών, από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο των ανακοινώσεων, ήτοι από 27 έως και 31 Ιουλίου στα γραφεία του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ), Εθνικής Αντιστάσεως 65, (πεζόδρομος Περιστερίου) 1ος όροφος, Γραφείο Προσωπικού, από 9:30 έως 14:30, τηλ. 210 5745826. Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων που θα υποβληθούν δεν επαρκεί για την κάλυψη των θέσεων που είναι απαραίτητες για την ολοκλήρωση του προγράμματος της πυρασφάλειας, θα παραταθεί η προθεσμία για άλλες τρεις (3) ημέρες.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Οριακή άνοδος 0,06%, στα 175,44 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Πάντως η αγορά έκλεισε με θετικό πρόσημο για έκτη συνεδρίαση στη διάρκεια των οποίων ο …