SOS: Γνωστό βούτυρο βρέθηκε νοθευμένο και ανακαλείται!

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, σε συνεργασία με τη Χημική Υπηρεσία Πειραιά του Γ.Χ.Κ., κατά την διενέργεια ελέγχων, διαπίστωσε ότι το προϊόν με εμπορική επωνυμία «economy βούτυρο αγελάδος για ζαχαροπλαστική & μαγειρική χρήση», συσκευασίας πεντακοσίων (500) γραμμαρίων, με αρ. παρτίδας LOT 310317 και ημερομηνία λήξης 31/03/2018, το οποίο συσκευάζεται για λογαριασμό της επιχείρησης «MARKET IN A.E.B.E.» από την επιχείρηση «ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ», ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΝΩΠΩΝ ΒΟΥΤΥΡΩΝ, επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως 88, Βοτανικός – Αττικής, βρέθηκε ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ-ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ με φυτική λιπαρή ύλη.

ΑΠΟΦΑΣΗ

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [446.53 KB]


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …