Και απλήρωτοι και με απολύσεις!

 

"Χωρίς να τηρηθούν τα προβλεπόμενα και το κυριότερο χωρίς να αιτιολογηθεί ο λόγος της απόλυσης" καταγγέλλει το Σωματείο εργαζόμενων στο Παιδαγωγικό Θεραπευτικό Κέντρο "Μέριμνα", ότι έγιναν οι απολύσεις δυο συναδέλφων τους από το Δ.Σ της διοίκησης, αδιαφορώντας μάλιστα και το γεγονός πως "το σύνολο των εργαζόμενων παρέμεναν απλήρωτοι για μήνες, βάζοντας "πλάτη" στη λειτουργία του της Μέριμνας, αναγνωρίζοντας τον κοινωνικό ρόλο και την ανθρωπιστική λειτουργία του".

Αναλυτικά η ανακοίνωση του: 

"Το Σωματείο μας καταγγέλλει  την καταχρηστική και  χωρίς ουσιαστική αιτιολόγηση απόλυση των συναδέλφων Γιώργου Αναγνωστόπουλου και Παναγιώτη Χαϊδεμένου με απόφαση του ΔΣ του ΘΠΚ  Η ΜΕΡΙΜΝΑ την  28/07/2017.

Διαμαρτυρόμαστε έντονα και καταγγέλλουμε  τον τρόπο που πάρθηκε η απόφαση για τις απολύσεις  κυρίως διότι οι απολύσεις ελήφθησαν χωρίς να είναι θέμα ημερήσιας διάταξης και χωρίς να αιτιολογηθεί ο λόγος τους.

Το Σωματείο μας είναι παρόν στις συνεδριάσεις του ΔΣ και δεν είχε καμία προηγούμενη ενημέρωση.

Απαιτούμε την άμεση ανάκληση των καταχρηστικών απολύσεων των συναδέλφων μας και ζητάμε άμεση συνάντηση με το ΔΣ, υπενθυμίζοντας τόσο στην διοίκηση του ιδρύματος όσο και στην πατραϊκή κοινωνία ότι οι εργαζόμενοι στήριξαν το Κέντρο, παραμένοντας για μήνες  απλήρωτοι ακριβώς επειδή κατανοούν τον κοινωνικό του ρόλο και την ανθρωπιστική λειτουργία του."


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το ευρώ υποχωρεί 0,12%, στα 1,0817 δολάρια

Το ευρώ βρίσκεται στα 163,4640 γεν, στο 0,8551 με τη στερλίνα και στο 0,9768 με …