Ηχηρή παρέμβαση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας

Την επαναπρόσληψη των δύο υπαλλήλων Γιώργου Αναγνωστόπουλου και του Παναγιώτη Χαϊδεμένου, από το  Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Πατρών «ΜΕΡΙΜΝΑ», απαιτεί με παρέμβασή του το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας, το οποίο καταγγέλλει το ίδρυμα για "παράνομες και καταχρηστικές απολύσεις δύο συναδέλφων."

"Η Διοίκηση του Θ.Π.Κ. προχώρησε παράνομα, καταχρηστικά, ανάλγητα και ανορθόδοξα σε λήψη απόφασης απόλυσης των δύο εργαζομένων, μειοψηφούντων των δύο εκπροσώπων του Δήμου Πατρέων.

Ζητάμε την Άμεση Ανάκληση των Απολύσεων.

Είμαστε στο πλευρό των δύο απολυμένων, του Σωματείου και όλων των εργαζομένων του Θ.Π.Κ.

Οι εργαζόμενοι του «ΜΕΡΙΜΝΑ» παλαιότερα έμεναν για πάρα πολλούς μήνες απλήρωτοι και «έβαζαν πλάτη» προκειμένου να ανακάμψει το κέντρο επ ωφελεία όλων, όπως και έγινε και τώρα αρχίζει η Διοίκηση να στέλνει εργαζόμενους στην ανεργία. Ήδη ακολουθείται η Νομική οδός από τους απολυμένους.

Το Ε.Κ.Πάτρας θα εξαντλήσει όλα τα μέσα προκειμένου οι συνάδελφοί μας να επιστρέψουν στην εργασία τους.

Το θέμα των απολύσεων αφορά άμεσα το Δήμο και την Περιφέρεια. Γι’ αυτό συναντήθηκε στις 03/08/2017 η Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, κα Σταυρούλα Παναγοπούλου Νικολάου μαζί με το Σωματείο και τον έναν εκ των δύο απολυμένων με τον Αντιδήμαρχο Διοίκησης, Προγραμματισμού, Εξυπηρέτησης Πολιτών, Νομικής Υπηρεσίας και Πολιτικής Προστασίας, κ. Διονύσιο Πλέσσα και τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Περιβάλλοντος, και Έργων Υποδομής, κ. Παύλο Στάμο (λόγω απουσίας Δημάρχου).

Η Δημοτική Αρχή δεν αποδέχεται την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του «ΜΕΡΙΜΝΑ», καθώς οι εκπρόσωποι του Δήμου στο Δ.Σ., όπου ελήφθη η απόφαση, καταψήφισαν τις απολύσεις. Θα ενημερωθεί ο Δήμαρχος ο οποίος απουσιάζει στην Αθήνα και θα ενημερωθούμε άμεσα για τις ενέργειες του Δήμου."


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νίκος Ανδρουλάκης: «Στις 9 Ιουνίου να αναδειχθεί ισχυρή και σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση απέναντι στη Νέα Δημοκρατία »

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αποδοκίμασε τις αναφορές του κ. Κασσελάκη  στην βάπτισή του με τα «μεταφυσικά …