Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο επί κοντώ η Στεφανίδη

Βάθρο απάτητο δεν έχει μείνει για την Κατερίνα Στεφανίδη! Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο επί κοντώ και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του Λονδίνου, μετά το χρυσό Ολυμπιακό που κρέμασε στο λαιμό της στο Ρίο.

Η 27χρονη πρωταθλήτρια μπήκε τελευταία στον αγώνα. Αρχισε την προσπάθειά της από τα 4,65 μ. και είχε εξαιρετικά άλματα έως τα 4,82 μ., επίδοση με την οποία «σφράγισε» το χρυσό μετάλλιο. Αφού, εξασφάλισε τη νίκη της ζήτησε να ανέβει ο πήχης στα 4,91μ. για να πετύχει νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Και τα κατάφερε στην πρώτη της προσπάθεια.

Με την πρώτη είχε περάσει και τα 4,65μ., όπως και τα 4,75μ., 4,82μ., ενώ απέτυχε στα 4, 89μ. και δεν συνέχισε σε αυτό το ύψος.

Ο πήχης ανέβηκε στα 5,02 μ., αλλά δεν τα κατάφερε πάνω από τα πέντε μέτρα.

newsit.gr


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σεισμός τώρα στην Λακωνία νότια της Βάθειας

Σεισμός τώρα στην Λακωνία μεγέθους 4.0 Ρίχτερ με επίκεντρο νότια της Βάθειας   Γεωδυναμικό Ινστιτούτο …