Εργαζόμενος για άμεση απόλυση......Συγκλόνισε με την βιαιότητα του(VIDEO)

Ένα βίντεο κακοποίησης μαθητών από τον διευθυντή του σχολείου τους στην Ινδία κάνει το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί σοκ. Το βίντεο τραβήχτηκε στην πόλη Φαφαμάου και δείχνει τον διευθυντή να χτυπά με απίστευτη βιαιότητα και μένος μαθητές με μια τεράστια βέργα.

Τα παιδιά με δάκρυα στα μάτια προσπαθούν να μαζέψουν τα χέρια τους και να προστατευθούν και κάποια από αυτά φτάνουν στο σημείο μέχρι και να λιποθυμήσουν από τον πόνο.

Οι γονείς των παιδιών κατήγγειλαν τον διευθυντή στην αστυνομία, δέχθηκαν όμως πιέσεις από το σχολείο, την αστυνομία και τις ίδιες τις τοπικές αρχές για να αποσύρουν τις καταγγελίες.

Ο ίδιος ο διευθυντής δήλωσε ότι χτυπούσε συχνά τους μαθητές για να τους μάθει πειθαρχία. Το βίντεο δημοσιοποίησε ο γυμναστής του σχολείου, ο οποίος απολύθηκε και κινήθηκε νομικά εναντίον τόσο των αρχών, όσο και του σχολείου.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Metron Analysis: Προβάδισμα για τη ΝΔ - Στη δεύτερη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Πτώση για το ΠΑΣΟΚ - Πρώτος σε δημοτικότητα ο Μητσοτάκης και δεύτερος ο Κουτσούμπας Διατηρεί …