Απλήρωτους άφησε η κυβέρνηση εργαζόμενους στις Δομές Κοινωνικής Ένταξης!

Πλησιάζουν τους τρεις μήνες απλήρωτοι, όταν η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι στηρίζει τους εργαζόμενους και ότι λαμβάνει μέτρα για την προστασία τους, οι εργαζόμενοι στις Δομές Κοινωνικής Ένταξης, εργοδότης των οποίων είναι...το ίδιο το κράτος!

Πρόκειται για μάγειρες, βοηθητικό προσωπικό, εργαζόμενοι στα Κοινωνικά Παντοπωλεία....Συμβάλλουν στον ευαίσθητο τομέα της στήριξης και βοήθειας των συνανθρώπων μας με προβλήματα απορίας και οι ίδιοι αν και εργαζόμενοι, είναι με ευθύνη της κυβέρνησης...απλήρωτοι!

Η φωνή αγωνίας και η κραυγή απελπισίας τους, δυστυχώς δεν βρίσκει ανταπόκριση στην αριστερή κυβέρνηση, τα μέλη της οποίας όμως πληρώνονται στην ώρα τους! Ούτε ένα λεπτό δεν καθυστερούν να λάβουν την μισθοδοσία τους οι πατέρες του έθνους!

Εκλιπαρούν το Ελληνικό κράτος να μεριμνήσει το συντομότερο, γιατί οι υποχρεώσεις τους τρέχουν και οι οικογένειες τους βιώνουν δύσκολες καταστάσεις.....

Αλλά πότε ο χορτάτος κατάλαβε τον πεινασμένο;

Ούτε καν επί αριστερής συγκυβέρνησης, μάλλον, μπορεί να συμβεί!


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΣΕΥΠΕ: Πρόταση για την επανεκκίνηση του θεσμού της Κοινωνικής Κατοικίας

12 χρόνια μετά την κατάργηση του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, μια ωραία πρόταση κατατέθηκε στο δημόσιο …