Αιτήσεις με συνημμένα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για πολλές προσλήψεις

Πρόσληψη είκοσι δύο (22) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών για τις ανάγκες των υπηρεσιών του, ανακοινώνει ο Δήμο Περάματος.

Οι θέσεις:

ΕιδικότηταΑριθμόςατόμων
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ7
ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ (JCB)ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝ/ΝΗΣ ΣΚΟΥΠΑΣ1
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Γ’ ή Ε’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ1
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ3
ΔΕ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΩΝ2
ΔΕ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ2
ΔΕ ΣΙΔΕΡΑΔΩΝ2
ΔΕ ΠΛΑΚΑΔΩΝ2
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ2

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ – ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση με συνημμένα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Δήμος Περάματος, Λ. Δημοκρατίας 28 Τ.Κ. 188 63 Πέραμα, απευθύνοντάς την: στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού (τηλ. Επικοινωνίας: 210 4092210, 210 4092209, 210 4092215).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (5) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας ανάρτησης της παρούσας στο κατάστημα του Δήμου μας.


 

Σχόλια


To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

30 οι θέσεις-Διάρκειας 12+12 μηνών

Το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με τις πρόνοιες του περί …