Σε εξέλιξη έως 18 Αυγούστου οι αιτήσεις 6 καινούργιων θέσεων

Να πραγματοποιήσουν μέρος της πρακτικής τους άσκησης, διάρκειας έξι (6) μηνών, για σύνολο έξι ατόμων, με τις αιτήσεις να ξεκινούν από σήμερα, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προσκαλεί τους Υποψήφιους Δικηγόρους,  για να πραγματοποιήσουν την άσκησή τους στην Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έχει οριστεί στα έξι (6) άτομα.

Τέσσερις (4) εξ αυτών, θα ασκηθούν στην Νομική Υπηρεσία της Π.Δ.Ε (έδρα) στην Πάτρα και δύο (2) στο Γραφείο Νομικής Υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων:  Έως 18/08/2017

Αρμόδια υπάλληλος για την παροχή πληροφοριών στους υποψηφίους για την άσκηση στη Νομική Υπηρεσία έδρας : Αγγελοπούλου Γεωργία, τηλ.: 2613 613430

Αρμόδια υπάλληλος για την παροχή πληροφοριών στους υποψηφίους για την άσκηση στο Γραφείο Νομικής Υπηρεσίας ΠΕ Αιτωλ/νίας: Ευαγγελία Πατσιά, τηλ: 26313 61215.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …