11Κ/2017: Η προκήρυξη μόνιμης απασχόλησης

Ένα βήμα πριν τη δημοσίευση είναι η 11Κ/2017 προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριάντα (30) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Τράπεζα της Ελλάδος.

Οι θέσεις που θα καλυφθούν είναι:

  • 1 ΤΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών,
  • 1 ΤΕ Ηλεκτρονικών Μηχανικών,
  • 1 ΤΕ Συντηρητών Έργων Τέχνης,
  • 16 ΔΕ Καταμετρητών,
  • 11 ΔΕ Πιεστών-Λιθογράφων ή ΔΕ Λιθογράφων.

Οι υποψήφιοι για τις θέσεις των καταμτρήτων θα πρέπει να προσκομίσουν εκτός από το πτυχίο, απόδειξη γνώσης χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα:

  1. επεξεργασίας κειμένων,
  2. υπολογιστικών φύλλων,
  3. υπηρεσιών διαδικτύου, αποδεικτικό καλής γνώση της Αγγλικής γλώσσας και εμπειρία δύο (2) ετών ως χειριστής καταμετρητικής μηχανής τραπεζογραμματίων ή ως υπάλληλος ταμείου ή ανταλλακτηρίου ή λογιστηρίου.

Για ορισμένες θέσεις και σε περίπτωση που δεν βρεθούν υποψήφιοι που κατέχουν τα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα (ή τους κυρίους αποδεκτούς τίτλους σπουδών), οι κενές θέσεις θα καλυφθούν «επικουρικώς» από υποψήφιους με μειωμένα πρόσθετα προσόντα (ή άλλους τίτλους σπουδών) και αν πάλι δεν καλυφθούν όλες οι θέσεις, θα καλυφθούν σε δεύτερο βαθμό επικουρίας με ακόμα λιγότερα απαραίτητα προσόντα, όπου προβλέπεται.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [329.38 KB]


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σεισμός τώρα στην Λακωνία νότια της Βάθειας

Σεισμός τώρα στην Λακωνία μεγέθους 4.0 Ρίχτερ με επίκεντρο νότια της Βάθειας   Γεωδυναμικό Ινστιτούτο …