Από 1η 9ου τα δικαιολογητικά καινούργιων προσλήψεων

Πρόσληψη διδασκόντων, για τις εκπαιδευτικές – διδακτικές ανάγκες των Τομέων του Τμήματος Νομικής στα ακόλουθα γνωστικά αντικείμενα ανά Τομέα για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, με την επιφύλαξη της εγκρίσεως των σχετικών δαπανών από το αρμόδιο Υπουργείο.

Δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση με πλήρη στοιχεία διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail.
  2. Βιογραφικό σημείωμα σε τέσσερα (4) αντίτυπα σε έντυπη μορφή ή ένα (1) σε έντυπη μορφή και τρία (3) σε ηλεκτρονική, για τις σπουδές και την επιστημονική δράση των υποψηφίων.
  1. Αντίγραφα των τίτλων σπουδών τους (πτυχίο, διδακτορικό κ.λ.π.). Οι τίτλοι σπουδών Α.Ε.Ι. του εξωτερικού, θα πρέπει να είναι επικυρωμένοι και να συνοδεύονται από βεβαιώσεις ισοτιμίας των αρμοδίων οργάνων, από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.
  1. Επιστημονικές εργασίες σε (4) τέσσερα αντίτυπα σε έντυπη μορφή ή ένα (1) σε έντυπη μορφή και τρία (3) σε ηλεκτρονική.
  1. Αναλυτικό υπόμνημα των υποβαλλόμενων επιστημονικών εργασιών σε τέσσερα (4) αντίτυπα σε έντυπη μορφή ή ένα (1) σε έντυπη μορφή και τρία (3) σε ηλεκτρονική.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά τους από 1.9.2017 έως 11.9.2017 στη Γραμματεία του Τμήματος Νομικής Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής τηλ. 25310-39897 και 25310-39894.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

JA  Greece: Το Παγκόσμιο Χρυσό κατέκτησε η μαθητική «start  up» Isometricks

Εκπροσωπώντας την Ευρώπη η «Ιsometricks» κατέκτησε το Παγκόσμιο Βραβείο του Junior  Achievement  «JA  Worldwide De …