Μέχρι και σήμερα οι αιτήσεις για ετήσια πρόσληψη 1.135 ατόμων

Έως και σήμερα 21 Αυγούστου 2017, υποβάλλονται οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για τις συνολικά 1.135 θέσεις που θα καλυφθούν από ανέργους και αφορούν στα νοσοκομεία όλης της χώρας, μέσω του ΟΑΕΔ.

Δυνατότητα συμμετοχής στη διαδικασία έχουν οι υποψήφιοι που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους κατά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, δηλαδή έχουν γεννηθεί πριν από τις 22 Αυγούστου 1999.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά, αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr). Όσοι επιλεγούν θα εργαστούν στις νοσηλευτικές μονάδες με 12μηνη σύμβαση.

Από την κατανομή των θέσεων και των ειδικοτήτων προκύπτει ότι οι προσλήψεις αφορούν όλες τις κατηγορίες προσωπικού, δηλαδή Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Προσοχή: Όσοι επιλεγούν θα υπογράψουν ετήσιες συμβάσεις εργασίας.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Υπόμνημα Ανδρουλάκη στον Άρειο Πάγο για «κόψιμο» των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές

«Η πραγματική ηγεσία του κόμματος ασκείται από τον καταδικασθένα σε ποινή κάθειρξης για ένταξη και …