Θέση με ικανοποιητική αμοιβή

Προτίθεται να προσλάβει εργαζόμενο με σύμβαση πενθήμερης οκτάωρης απασχόλησης και ικανοποιητική αμοιβή με καθήκοντα γραμματειακής υποστήριξης, ο Σύλλογος Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν και πληρούν τις προϋποθέσεις καλούνται να αποστείλουν από το προσωπικό τους email στο disy@diaconia.gr συμπληρωμένη την φόρμα που θα βρουν στο  www.diaconia.gr (έως και τις 30/8/2017), επισυνάπτοντας ό,τι δικαιολογητικά θεωρούν απαραίτητα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν για Test γνώσεων των προγραμμάτων Word και Excel  και θα ακολουθήσουν οι απαραίτητες συνεντεύξεις.

Στα απαραίτητα προσόντα περιλαμβάνονται η ευχάριστη και ευγενική προσωπικότητα με θετική διάθεση και πνεύμα συνεργασίας, η προσοχή στις λεπτομέρειες, ικανότητα οργάνωσης και διαχείρισης πολλαπλών καθηκόντων, η οξεία αντίληψη και ορθή εκτίμηση των καταστάσεων, η υπευθυνότητα, συνέπεια και εχεμύθεια, η αριστη γνώση και πρακτική εξάσκηση στη χρήση του Η/Υ, του διαδικτύου, του  Ms Office (απαραίτητο το ECDL), η πολύ καλή γνώση (γραπτή και προφορική) της ελληνικής και της  αγγλικής γλώσσας, το πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ, οι εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις και η ευχέρεια λόγου, άνεση στις κοινωνικές επαφές και διαπραγματευτικές ικανότητες.

Επικοινωνία μόνο με το τηλ. 6974585530 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:30-15:30


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 4% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάρτιο του 2024

Οι άνδρες ανήλθαν σε 345.445 άτομα (ποσοστό 35,4%) και οι γυναίκες ανήλθαν σε 630.928 άτομα …