Θέση με προυπηρεσία και εμπειρία

Το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες προκηρύσσει μια θέση Administrative Assistant για τα Ιωάννινα. Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει πτυχίο Πανεπιστημίου οποιασδήποτε ειδικότητας, προϋπηρεσία σε αντίστοιχο αντικείμενο, αριστη γνώση αγγλικών, γνώση Η/Υ (ιδιαιτέρως προγραμμάτων υπολογιστικών φύλλων).

Στα επιθυμητά προσόντα περιλαμβάνονται η προϋπηρεσία ως Project Officer, Coordinator ή Field Coordinator σε Μη Κυβερνητική Οργάνωση Ανθρωπιστικού Χαρακτήρα, η ευχέρεια στην επικοινωνία, ομαδικό πνεύμα εργασίας, η γνώση διαδικασίας προμηθειών, η ικανότητα λήψης αποφάσεων, η μεθοδικότητα και οργανωτικότητα και η τήρηση προθεσμιών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν Βιογραφικό Σημείωμα, Europass cv το οποίο μπορεί να βρεθεί στον ακόλουθο σύνδεσμο:

  • https://europass.cedefop.europa.eu/el/documents/curriculum-vitae/templates instructions

και συνοδευτική επιστολή στο  hr@gcr.gr  με Θέμα: AdministrativeAssistant, Ιωάννινα.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 25/08/2017


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στο προεκλογικό «πλάνο» επιστρέφει ο πρωθυπουργός – Οι στοχεύσεις και οι προσδοκίες

Ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των περιοδειών του για τις ευρωεκλογές θα επισκεφτεί σήμερα τη Λέσβο …