Ντροπιαστικές εικόνες στις εκλογές των Σχολικών Καθαριστριών Πάτρας(ΦΩΤΟ)

Ένταση επικράτησε το Σάββατο το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, όπου ήταν σε εξέλιξη η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Συμβασιούχων Καθαριστριών των δημόσιων σχολείων της πόλης.

"Υπήρξε προσπάθεια σκόπιμης παρεμπόδισης της διαδικασίας, ύβρεις και απειλές σε μέλη του σωματείου που προσήλθαν να ψηφίσουν, με αποτέλεσμα δυο καθαρίστριες να μην αντέξουν την ένταση και να λιποθυμήσουν", όπως κατήγγειλε η απερχόμενη πρόεδρος Χριστίνα Διδάχου.

Μάλιστα στο εργατικό κέντρο έφθασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες αλλά και περιπολικό της αστυνομίας για να γίνουν και επίσημα οι καταγγελίες.

Ανακοίνωση Αντίδρασης:

"Όλα όσα ντροπιαστικά συνέβησαν στις χθεσινές εκλογές του Σωματείου Σχολικών Καθαριστριών Πάτρας, επιβεβαιώνουν την ανήθικη παρεμβατικότητα και την κατάχρηση εξουσίας μελών της Δημοτικής Αρχής (ΚΚΕ) και του ΠΑΜΕ, προκειμένου να "κηδεμονεύσουν" με παράνομο τρόπο συνδικαλιστικές οργανώσεις και συνδικαλιστές της περιοχής μας.
Για όλα αυτά οι "ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ" θα τοποθετηθούμε αύριο με σχετική ανακοίνωσή μας. Το γεγονός ότι με τραμπούκικο τρόπο κάποιοι - άσχετοι με τον κλάδο - επιχείρησαν να διαλύσουν τις εκλογές ενός πολύπαθου σωματείου, όπως αυτό των σχολικών καθαριστριών, δεν θα μείνει αναπάντητο και δεν θα περάσει "στα ψιλά".
Τρεις (3) συναδέλφισσές μας λιποθύμησαν, κλήθηκαν ασθενοφόρα και η αστυνομία, ενώ οι "τσάμπα" μάγκες υποστηρικτές της Δημοτικής Αρχής, του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ, λάκισαν μπροστά στον κίνδυνο να τεθούν ενώπιον των συνεπειών του νόμου.
Δεν τους πέρασε όμως, καθώς η συμμετοχή ήταν μαζική, και παρά τις προκλήσεις βλέπανε τις κατάκοπες από την δουλειά συναδέλφισσες να προσπερνούν με θάρρος και αποφασιστικότητα τα "μπλόκα" τους και να εισέρχονται στην αίθουσα των εκλογών.
Αύριο λοιπόν μιλάμε για όλα με ονοματεπώνυμα...τον πρώτο λόγο έχει τώρα το Σωματείο!!!"


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το ευρώ υποχωρεί 0,12%, στα 1,0817 δολάρια

Το ευρώ βρίσκεται στα 163,4640 γεν, στο 0,8551 με τη στερλίνα και στο 0,9768 με …