Ένταση με την ΠΟΕΔΗΝ έξω από την ΔΕΘ(VIDEO)

Λίγο μετά τις 11:30 το πρωί δημιουργήθηκε ένταση και ακούστηκαν φωνές από τους διαδηλωτές, οι οποίοι θέλησαν να μπουν στον χώρο και δουν τον πρωθυπουργό για να του δώσουν τα αιτήματα τους.

Οι αστυνομικές δυνάμεις τους εμπόδισαν, σχηματίζοντας φραγμό και ήρθαν σε σύγκρουση σώμα με σώμα, ενώ προκλήθηκε ένταση.

Ο Αλέξης Τσίπρας έφυγε πάντως κανονικά για την επόμενη στάση του, στο περίπτερο 15, όπως κατέγραψε το "seleo.gr."

Στο μεταξύ, μηχανοκίνητη πορεία πραγματοποίησαν οι διανομείς φαγητού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού στην πόλη για τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης. Στα αιτήματά τους περιλαμβάνονται η εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας, η πλήρης ασφάλιση για όλους, η πληρωμή δώρων, επιδόματος αδείας, υπερωριών και προσαυξήσεων και η χορήγηση επιδόματος επικινδυνότητας.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ - Παρουσίαση ευρωβουλευτών: Οι 35 ψηφισμένοι, οι δύο νυν και οι πέντε «προεδρικοί»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε σε εκδήλωση τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος, παρουσία του …