Η ΓΣΕΕ στο πλευρό των εργαζομένων στο σιδηρόδρομο

Η ΓΣΕΕ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων του σιδηροδρόμου ενάντια στην πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι οποίοι αντιδρώντας στο ξεπούλημα του δημοσίου σιδηροδρόμου, πραγματοποιούν αύριο 24ωρη απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στο κτίριο Διοίκησης του σιδηροδρόμου (Καρόλου 1-3).

Η κυβέρνηση, με την υπογραφή παραχώρησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους Ιταλούς, συνεχίζει την εκποίηση του εθνικού πλούτου με ζημιωμένη για ακόμη μία φορά την ελληνική κοινωνία.

Η ΓΣΕΕ βρίσκεται στο πλευρό της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών και θα συνεχίσει τον κοινό αγώνα ώστε να σταματήσει η καταστροφική πορεία του ξεπουλήματος που θα έχει σοβαρές συνέπειες και για τους εργαζόμενους αλλά και για το επιβατικό κοινό.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αναδρομικά το επίδομα μητρότητας σε μη μισθωτές μητέρες. Προθεσμία αιτήσεων

Άνοιξε η πλατφόρμα για την καταβολή του επιδόματος μητρότητας και σε μη μισθωτές, δηλαδή σε …