Ο τρόμος σκότωσε ταυτόχρονα 12 πιθήκους(VIDEO)

Ένα μυστήριο και σοκαριστικό θέαμα αντίκρυσαν ξυλουργοί που πήγαν να κόψουν ξύλα σε δάσος στην περιοχή Κοτάλι Μοχαμάντι στην Ινδία: τα πτώματα 12 πιθήκων, που βρίσκονταν όλοι μαζί, νεκροί στο έδαφος. Τα σώματά τους δεν έφεραν σημάδια κακοποίησης ή μάχης, έτσι αρχικά η υποψία ήταν ότι κάποιος τους δηλητηρίασε.

Όμως, από τις εξετάσεις δεν βρέθηκε ίχνος δηλητηρίου στο αίμα κανενός και το μυστήριο άρχισε να πυκνώνει. Οι ειδικοί πέρασαν στο plan b της εξήγησης του περίεργου αυτού ομαδικού θανάτου.

Και κατέληξαν, μετά από νεκροψία, ότι και οι 12 πέθαναν ταυτόχρονα από ανακοπή καρδίας, που οφείλεται σε ισχυρό σοκ.

«Πιστεύουμε ότι το καρδιακό επεισόδιο προκλήθηκε από την παρουσία κάποιας τίγρης στην περιοχή, την οποία οι πίθηκοι είτε άκουσαν να βρυχάται ή αντίκρυσαν μπροστά τους, με αποτέλεσμα να υποστούν έμφραγμα», δήλωσε ο Sanjeev Kumar, επικεφαλής κτηνιατρικού κέντρου στην περιοχή.

Σύμφωνα πάντως με μια άλλη εκδοχή που προτείνει η κτηνίατρος Brijendra Singh, στους Times of India: «Οι πίθηκοι πιθανώς μολύνθηκαν από κάποιο ιό και ο θάνατός τους χρήζει περαιτέρω έρευνας».


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …