Παγκόσμιος σάλος με τον διαδικτυακό ανορθόγραφο Τσίπρα(ΦΩΤΟ)

Το γύρο του ίντερνετ κάνει το μήνυμα που φέρεται να έγραψε ο ίδιος ο πρωθυπουργός σε βιβλίο επισκεπτών στην Κέρκυρα. Το μήνυμα γράφτηκε μετά τη συνάντηση που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τον Ιταλό Πρωθυπουργό στην Κέρκυρα στο πλαίσιο της 1ης Διακυβερνητικής Συνόδου Ελλάδας - Ιταλίας.

Οι δυο Πρωθυπουργοί είχαν γεύμα εργασίας στο Μουσείο Ασιατικής Τέχνης.

Ο Αλέξης Τσίπρας μάλιστα άφησε ένα μήνυμα στο βιβλίο επισκεπτών του μουσείου, το οποίο... έβγαζε μάτια λόγω της ανορθογραφίας του.

Το μήνυμα του πρωθυπουργού έφερε στη δημοσιότητα η Ομάδα Αλήθειας (πρόκειται για την ομάδα της Νέας Δημοκρατίας που έχει αναλάβει την «επικοινωνιακή αντιπολίτευση» στα social media).

  

Όπως μπορείτε να δείτε, ο πρωθυπουργός φαίνεται να μην ξέρει πώς γράφεται η λέξη "φιλοξενία", αφού όχι μία αλλά δύο φορές την έγραψε με -ει (φιλοξενεία)!!!

Διαβάστε ολόκληρο το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα:

«Η Κέρκυρα και το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης αποτέλεσαν ιδανικό τόπο φιλοξενείας της Συνάντησης Κορυφής Ελλάδας - Ιταλίας.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την άψογη φιλοξενεία.
Εύχομαι το μοναδικό αυτό κτίριο καθώς και η λειτουργία του Μουσείου να προσελκύουν πάντα το ενδιαφέρον των επισκεπτών της όμορφης Κέρκυρας.

14/9/2017
Αλέξης Τσίπρας».

ΥΓ: Αν πράγματι το κείμενο είναι αληθινό, τότε για άλλη μια φορά ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται εκτεθειμένος...


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …