Το πριμ των 1.000 ευρώ σε εργαζόμενους

Με μία πολύ ευχάριστη είδηση μετά από μήνες οικονομικής απελπισίας, ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνάντηση εργαζομένων, με το νέο εργοδότη τους, που δεν είναι άλλος από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που το βράδυ της Πέμπτης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις οπου στεγάζεται ο ΔΟΛ.

Ο νέος ιδιοκτήτης του ιστορικού οργανισμού μίλησε μόλις για 6 λεπτά στους εργαζόμενους των εφημερίδων, αλλά και των site του ομίλου για τα σχέδιά του.

Αφού τόνισε ότι πιστεύει στην ελεύθερη ενημέρωση τους ανακοίνωσε ότι θα πάρουν πριμ 1000 ευρώ έκαστος (περίπου 200 με 250 άτομα).

Το συγκεκριμένο ποσό είχε δοθεί ως έναντι αρχές του μήνα για τον μισθό τους, όμως ο κ. Μαρινάκης τους ενημέρωσε ότι θα τους το χαρίσει.

Στη συνέχεια κατέβηκε και χαιρέτησε έναν έναν με χειραψία, θέλοντας με αυτή την κίνηση να δείξει ότι βρίσκεται στο πλευρό τους, με τους εργαζόμενους να τον χειροκροτούν θερμά στο τέλος της συνάντησης.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024. Υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων 1. …